bots welcome
Majhne pozornosti / Album

Album

za lepo shranjene spomine

55,00 €
Trenutna zaloga izbranega izdelka: . Prosim, izberite drugi motiv.

Ročno izdelan album s trdimi platnicami poslikanimi z akvarelnimi barvami za poroko. (več)

Eleganten in unikaten poročni album je v celoti ročno delo. Vsaka platnica je skrbno izdelana in poslikana ter po želji kaligrafsko personalizirana. Zvezan je z japonsko vezavo, ki daje albumu poseben pečat. Zaradi premišljeno oblikovanega pregiba se platnice vedno lepo prilegajo vsebini. Album je več kot le poročni album, saj je lahko tudi poročni planer, dnevnik iz poročnega potovanja ali kot zvezek za lepe misli gostov z najlepšega dne. Album je vstavljen v zaščitno vrečko iz blaga, ki je priročna tudi za hrambo spominkov.

Naslovnico lahko še personalizirate ali ji dodate misel. Ime ali misel je ročno izpisana s kaligrafsko pisavo. Ker je vsak album narejen posebej za vas, je za njegovo izdelavo potrebno počakati nekoliko dlje.

Za izdelavo platnice uporabljam poseben risarski papir, kvalitetne in obstojne akvarelne barve, bleščice in metalik tuše za kaligrafske izpise. Albumi so narejeni z mislijo, da ob rokovanju z njim začutite njegovo kvaliteto in unikatnost.

Izberite še nekoliko manjši in eleganten dizajn v obliki Beležke za velike ideje, Listovnik za vse ustvarjalne in kreativne zamisli ali Planer s posebnim gumbkom za še več sreče.


Lastnosti

Druga darila

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite.


Dovoljujem anonimno spremljanje obiskanih strani.

Več o piškotkih