bots welcome
Voščilnice / Novoletne voščilnice

Novoletne voščilnice

Ročno izdelano in pobarvano

8,00 € / 5 kom
Trenutna zaloga izbranega izdelka: . Prosim, izberite drugi motiv.

Če želite naročiti več kot 10 kompletov (50 voščilnic), me prosim predhodno kontaktirajte.

Komplet petih novoletnih voščilnic z elegantnimi motivi. Čopič, vodene barvice in kaligrafsko pero naredijo praznike še posebej čarobne. Izberite svoj motiv ročno izdelanih novoletnih voščilnic. (več)

Motiv vejice: Komplet petih novoletnih voščilnic s praznično vejico v različnih barvah. Voščilnica je ročno poslikana z vodenimi barvicami. Kaligrafsko izpisan tekst "Praznična Čarovnija" jo naredi še posebej privlačno.

Motiv drevesa: Komplet petih novoletnih voščilnic z elegantnim drevesom v različnih barvah. Voščilnice so ročno poslikane z vodenimi barvicami. Detajli iz bleščic in kovinske barve poudarijo njihovo prefinjenost.

Motiv zvezde: Komplet petih čarobnih novoletnih voščilnic v različnih barvnih odtenkih. Voščilnica je ročno poslikana z vodenimi barvicami, okrašena z bleščicami in kovinskimi barvami ter s kaligrafsko izpisanim voščilom.

Na voljo so tudi voščilnice za rojstni dan.

Voščilnice so unikatno ročno delo, zato me za večja naročila prosim predhodno kontaktirajte; za doplačilo lahko natisnem tudi posvetilo, ki ga vložim v voščilnico.


Lastnosti

Druga darila

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite.


Dovoljujem anonimno spremljanje obiskanih strani.

Več o piškotkih