bots welcome
Majhne pozornosti / Listovnik - Zvezek za risanje

Listovnik - Zvezek za risanje

uporaben okras v obliki zvezka

25,00 €
Trenutna zaloga izbranega izdelka: . Prosim, izberite drugi motiv.

Ročno izdelan listovnik je zvezek za risanje s trdimi platnicami oblečenimi v blago in izdelan z mislijo za risanje, skiciranje ali drugo ustvarjanje. (več)

Listovnik ni le zvezek za risanje, je tudi okras. Trde platnice so oblečene v knjigovezniško platno z živahnimi motivi, ki zaradi posebne obdelave daje zvezku eleganco in trajnost. Hrbtišče zvezka krasi trpežen zunanji šiv, zaradi katerega še posebej izstopa. Vezava, ki izhaja iz srednjeveških časov in povezuje zvezek, omogoča popolnoma plosko polaganje zvezka ali obračanje platnic navzven, da vam služijo kot podlaga. Listovnik vsebuje papir za risanje, ki je primeren za vse stile risanja in skiciranja, saj je na eni strani gladek, na drugi pa hrapav.

Izbirate lahko med več platnicami, ki jih lahko še personalizirate in okrasite z motivom ustreznim izbrani platnici. Ime je natisnjeno na kvalitetno tiskarsko platno. Platnice so primerne za vse okuse. Listovnike zanjo krasi še trak za zavezovanje. Če boste dodali na naslovnico tudi ime otroka, potrebujem za izdelavo še dodatna 2 delovna dneva.

Listovniki so narejeni z mislijo, da vam ohranijo spomine. Uporaba listovnika na primer v vrtcu vam omogoča hranjenje otroških idej v pregledni in lepi obliki. Je izredno lepo darilo za ljudi s kreativnimi idejami.

Namesto Listovnika lahko izberete tudi nekoliko manjši in eleganten dizajn; zato si oglejte Beležko za velike ideje, Album, ki ohranja lepe spomine, ali Planer s posebnim gumbkom za še več sreče..


Lastnosti

Druga darila

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite.


Dovoljujem anonimno spremljanje obiskanih strani.

Več o piškotkih