bots welcome

O nas

Vsak otrok je umetnik. Težava leži v tem, kako ostati umetnik, ko odrasteš.

(Pablo Picasso)

Sva Urška in Matej, mami in ati dveh prekrasnih princesk. Pri opremljanju imava ideje, ki jih v trgovinah pogosto ne najdeva. Imava namreč nekoliko poseben okus, mešanico minimalizma, navihanosti in elegance. Zato sva začela ideje uresničevati sama. In izkazalo se je, da so najini izdelki všeč tudi drugim ljudem. Tako je nastala spletna trgovina urshulas.com.

Glavni vir idej za darila ob rojstvu sta najini deklici. Njima in sebi sva želela pričarati pravljico. Ker je rojstvo otroka nekaj nepozabnega, sva dobila idejo za Rojstnik. Nastala je očarljiva slika z rojstnimi podatki otroka. Nato sva z velikim pričakovanjem spremljala njun smeh in čebljanje, prve besede in prve korake, kasneje pa pametne in smešne izjave. Vse to in še več sva shranila v Moj prvi dnevnik. In ker princeski prehitro rasteta, na Otroškem metru označujeva tudi vsak pomeben mejnik njunega odraščanja. Tako sva lahko shranila vse dragocene spomine na njuno prvo leto in še dlje.

Majhne pozornosti za velike dogodke so začele nastajati na naših sprehodih. Tam, ob igri in smehu, radi nabiramo dragocene zaklade. In ker se je naša zakladnica počasi napolnila, smo začeli ustvarjati. Najprej le za nas, kasneje tudi za vas.

Zvečer, ko se dan umiri, pa imava čas tudi zase. Takrat rada riševa in se preizkušava v kaligrafiji. Eden v vlogi umetnika, drugi v vlogi ocenjevalca. Takrat domišljija nima meja! In takrat nastajajo voščilnice, darila za najine najbližje in ideje za nova ustvarjanja.

Izbor najinih idej se predstavlja pod blagovno znamko Urshulas. Za vse, ki želijo preprosto, lepo in unikatno darilo.

Midva

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite.


Dovoljujem anonimno spremljanje obiskanih strani.

Več o piškotkih