bots welcome
Darila ob rojstvu / Moj prvi dnevnik

Moj prvi dnevnik

Ročno izdelan otroški album

34,00 €
Trenutna zaloga izbranega izdelka: . Prosim, izberite drugi motiv.

Moj prvi dnevnik je unikaten, ročno izdelan dojenčkov album, ki hrani vse dragocene spomine na dojenčkovo prvo leto, z imenom vašega otroka olepšana naslovnica pa ustvari še posebej čudovito darilo. (več)

Lepa in unikatna knjiga, ki jo krasita navihana punčka ali fantek. Vsaka platnica je skrbno natisnjena na kvalitetno tiskarsko platno in mojstrsko zvezena z japonsko vezavo. Moj prvi dnevnik je album, knjiga in dnevnik v enem. Vodi vas skozi pomembne mejnike, a vam hkrati omogoča tudi veliko ustvarjalne svobode. Vsebuje vse, dovolj prostora za zapise in skrbno zbrane fotografije, prostor za prve kodrčke, odtise rokic, risbice in pametne izjave ter celo družinsko drevo. Zaradi premišljeno oblikovanega pregiba se platnice vedno lepo prilegajo vsebini knjigice. Celoten dizajn je zasnovan z urshulas motivi prijetnih pastelnih barv. Moj prvi dnevnik je lepo zavit v zaščitni vrečki iz blaga, ki je priročna tudi za hrambo večjih spominkov.

Izbirate lahko med dvema naslovnicama, ki ju lahko še personalizirate z imenom otroka. Na osnovni naslovnici za fantke je naslov “mali veliki mož” oz. “mična gospodična” za punčke, v primeru personalizacije pa naslov izgleda npr. “mali veliki Jakob” ali “gospodična Nina”. Če boste dodali na naslovnico tudi ime otroka, potrebujem za izdelavo dnevnika še dodatne 3 delovne dni.

Moj prvi dnevnik je skupaj z Otroškim metrom in Rojstnikom izvirno in pozorno darilo za novorojenčka.


Lastnosti

Druga darila

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite.


Dovoljujem anonimno spremljanje obiskanih strani.

Več o piškotkih