bots welcome
Darila ob rojstvu / Otroški stenski meter

Otroški stenski meter

Glej, kako rastem!

15,00 €
Trenutna zaloga izbranega izdelka: . Prosim, izberite drugi motiv.

Otroški meter z urshulas motivi je izbrano darilo, ki bo navduševal velike in male ter služil za označevanje rasti otroka skozi leta. Otroški stenski meter na platnu je čudovit spomin, ki ga lahko enostavno zvijete in shranite. Z imenom otroka olepšan meter pa predstavlja še posebej lepo osebno darilo. (več)

Na platno natisnjen otroški stenski meter je namenjen označevanju rasti otroka skozi vsa obdobja. Izbirate lahko med motivi oblikovanimi tako za punčko kot za fantka. Z dodanim imenom otroka pa nastane prekrasno personalizirano darilo. Na platno natisnjen meter lahko kadarkoli prestavite, zvijete in shranite.

Vsak otroški meter je natisnjen na kvalitetno tiskarsko platno in zaradi boljše barvne obstojnosti obdelan s tankim UV zaščitnim slojem. Meter krasita dva lesena zaključka in vrvica iz naravnih vlaken za lažje obešanje. Izbirate lahko med številnimi motivi, dvema merskima skalama in možnostjo personalizacije.

Otroški meter je skupaj z ročno izdelano knjigico Moj prvi dnevnik in Rojstnikom izvirno in pozorno darilo za novorojenčka.

Če imate posebne želje, me prosim kontaktirajte po e-pošti


Lastnosti

Druga darila

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite.


Dovoljujem anonimno spremljanje obiskanih strani.

Več o piškotkih